جستجوی پیشرفته

اخذ ویزای ایتالیا ، راهنمای جامع و کامل

اخذ ویزای ایتالیا ، راهنمای جامع و کامل

همانطور که شاید تا به حال شنیده باشید کشورهایی که در حوزه شینگن اروپا قرار دارد نیازمند دریاف ویزای شینگن از سفارت می باشند ، برای سفر به ایتالیا باید به سفارت ایتالیا در شهر تهران نیز مراجعه کنید .

ایتالیا یکی از زیباترین کشورهای اروپایی است که در جنوب این قاره قرار دارد. علاوه بر پیشتازی در حوزه صنعت و مدرنیته، ایتالیا دارای پیشینه بسیار قوی در حوزه تاریخ، فرهنگ و معماری است. از این رو، میراث ارزشمندی از یادگارهای گذشته در این کشور برجای مانده و زمینه را برای رشد صنعت توریسم در این کشور و جذب گردشگران فراهم کرده است. از آنجایی که ایتالیا نیز یکی از هم پیمانان معاهده شینگن است، دریافت ویزا یکی از الزامات سفر به آنجا محسوب می‌شود.

انواع ویزاهای ایتالیا

ویزاهای کوتاه مدت ایتالیا با نام روادید متحدالشکل کوتاه مدت (ویزای شینگن) برای اقامت حداکثر ۹۰ روزه در یک بازه زمانی ۱۸۰ روزه جهت سفر به حوزه شینگن صادر می‌شود، مشروط بر اینکه تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر «ایتالیا» باشد. کشورهای عضو پیمان شنگن این اختیار را دارند که در مبادی مرزی کشورشان از ورود مسافرانی که بدون در نظر گرفتن دستورالعمل فوق، روادید شینگن اخذ نموده اند، ممانعت بعمل آورند.

ویزای توریستی (شینگن): ویزای توریستی برای افرادی صادر می‌شود که به منظور گردش و بازدید از جاذبه‌های ایتالیا قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را در این کشور زیبا دارند.
ویزای تجاری
ویزای پزشکی
ویزای فرهنگی – ورزشی
ویزای مقام‌های رسمی
ویزای تحصیلی – تحقیقاتی
ویزای افرادی که دارای همسر شهروند ایتالیا هستند
ویزای ترانزیت فرودگاهی
ویزای کودکان زیر سن قانونی

مراحل دریافت ویزای توریستی ایتالیا

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. این فرم به صورت رایگان در وب‌سایت سفارت قابل دانلود است. در مرحله بعد با مراجعه به سیستم تعیین وقت روز مد نظر خود را از میان روزهایی که ظرفیتشان تکمیل نشده انتخاب کرده و سایر مراحل تعیین وقت را چنان که مشخص شده است، طی نمایند.

مدارک لازم برای ویزای ایتالیا

۱) فرم درخواست روادید شنگن

۲) دو قطعه عکس پرسنلی ۴*۳ بدون روتوش

۳) گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شینگن را دارد.

۴) دعوتنامه تکمیل شده مطابق نمونه موجود در ضمیمه (در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود) فرد دعوت کننده باید نمونه دعوتنامه را بصورت کامل پر کرده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن ضمیمه نماید:

شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر
شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی

۵) اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

۶) اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

الف) مدیران و اعضای هیات مدیره شرکتها:

آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی باید یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه کند.

ب) مشاغل آزاد:

پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر.

ج) مشاغل وابسته و کارمندان دولتی:

لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه‌ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

۷) اصل و تصویر مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)؛

الف) پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک.

ب) کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard، American Express) و پرینت حساب مربوطه.

ج) ضمانت نامه بانکی ( تحت عنوان Fideiussione bancaria) برای متقاضی که شخص دعوت کننده نزد یکی از بانکها یا شرکتهای بیمه ای ایتالیایی تهیه می‌کند. مبلغ این ضمانت‌نامه نباید کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در کنسولگری مشخص شده است.

د) علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می‌شود.

۸) اصل و تصویر بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰٫۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد.

۹) اصل و تصویر بلیط هواپیما یا رزرو بلیط.

۱۰) اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا.

۱۱) تصویر صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید.
نکته‌ها:

کلیه مدارک لازم جهت اخذ روادید باید به صورت کاغذی آماده شده و توسط فرد متقاضی به متصدی باجه در هنگام ارائه درخواست، تحویل شوند. لذا هیچ یک از مدارکی که در هنگام ارسال درخواست تعیین وقت، بصورت الکترونیکی و در ضمیمه ایمیل به کنسولگری ارسال شوند، مورد بررسی قرار نخواهند گرفت. از این روی بنابر دلایل فنی از متقاضیان روادید توریستی باید فقط درخواست تعیین وقت را به این اداره ایمیل نموده و از ضمیمه کردن هرگونه فایل دیگری جدا خودداری کنند.

چنانچه ایمیلهای درخواست تعیین وقت، حاوی فایل‌های ضمیمه (به غیر از دعوتنامه شرکت دعوت کننده) به منظور پشتیبانی درخواست به صورت ایمیلی ارسال شوند، بلافاصله و بی‌آنکه مورد مطالعه قرار گیرند، حذف خواهند شد.

هزینه ویزا

برای درخواست ویزا، افراد بزرگسال با مبلغی معادل ۶۰ یورو به سفارت بپردازند، برای افراد ۶ تا ۱۲ سال به ازای هر نفر ۳۵ یورو دریافت می‌شود و برای افراد کمتر از ۶ سال هزینه‌ای دریافت نمی‌شود. همچنین، همسر، والدین و فرزندان شهروندان اتحادیه اروپا از پرداخت این هزینه معاف هستند.

زمان لازم برای صدور ویزای ایتالیا

برای ارائه‌ مدارک احتیاج به وقت ملاقات و انجام مصاحبه از بخش ویزا سفارت ایتالیا دارید که باید با در دست داشتن اصل گذرنامه و به صورت حضوری برای دریافت وقت ملاقات اقدام کنید. بررسی اولیه‌ مدارک معمولا از سه هفته تا یک ماه طول می‌کشد و ممکن است پاسخ قطعی سفارت ایتالیا نسبت به درخواست شما چند هفته‌ای هم بیشتر زمان ببرد.

سفارت ایتالیا

نشانی: تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک ۷۹/۶۸

تلفن: ۶-۶۶۷۲۶۹۵۵ ( ۰۲۱)

فکس: ۶۶۷۲۶۹۶۱

وب‌سایت: www.ambteheran.esteri.it

زمان بندی تحویل گذرنامه ها به متقاضیان: روزهای دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۳:۰۰ تا ۱۴:۰۰ و یکشنبه از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۱۳:۰۰ است.

منابع : schengenvisainfo – ambteheran

تور ایران مرجع : تور آنتالیا

اخذ ویزای ایتالیا ، راهنمای جامع و کامل ، اخذ ویزای ایتالیا ، راهنمای جامع و کامل ، اخذ ویزای ایتالیا ، راهنمای جامع و کامل ، اخذ ویزای ایتالیا ، راهنمای جامع و کامل ، اخذ ویزای ایتالیا ، راهنمای جامع و کامل

.::: تورهای داخلی :::.

تور کیش ۲ شب ۶ آبان ۹۶

» کیش

2 شب

از 420,000 تومان

تور کیش ۲ شب ویژه ۲۸ مهر ۹۶ (منقضی شده!)

تهران » کیش

2 شب

از 440,000 تومان

تور کیش ویژه ۲۹ مهر ۹۶ (منقضی شده!)

تهران » کیش

2 شب

از 380,000 تومان

تور کیش ۲ شب ویژه ۲۳ مهر ۹۶ (منقضی شده!)

تهران » کیش

2 شب

از 360,000 تومان

تور کیش ۲ شب ویژه ۲۱ مهر ۹۶ (منقضی شده!)

تهران » کیش

2 شب

از 390,000 تومان

تور قشم ۲ شب ویژه ۲۱ مهر ۹۶ (منقضی شده!)

تهران » قشم

2 شب

از 390,000 تومان

.::: ابر برچسب ها :::.

اخبار گردشگری ایتالیا باکو تایلند ترکیه تفلیس تور تور آذربایجان ، لحظه آخری ، ارزان تور آنتالیا ، لحظه آخری ، ارزان تور ارزان مشهد تور ارزان کیش ، لحظه آخری تور ارزان کیش از مشهد ، آفرهای ارزان ، لحظه آخری تور ارمنستان ، لحظه آخری ، ارزان تور استانبول ، آفرهای ارزان ، لحظه آخری تور امارات تور ایران تور ایروان تور باکو ، آفرهای ارزان ، لحظه آخری تور تایلند ، لحظه آخری ، ارزان تور ترکیه تور تفلیس ، لحظه آخری ، ارزان تور داخلی ، لحظه آخری ، ارزان تور دبی ، لحظه آخری ، ارزان تور قشم تور قشم ، لحظه آخری ، ارزان تور قشم از مشهد ، لحظه آخری ، ارزان تور لحظه آخری ، آفرهای مسافرتی لحظه آخری و ارزان تور لحظه آخری کیش تور مارماریس ، لحظه آخری ، ارزان تور مالزی ،آفرهای ارزان ، لحظه آخری تور مالزی از مشهد ، لحظه آخری ، ارزان تور مشهد ، لحظه آخری ، ارزان تور نوروز 96 ، لحظه آخری ، ارزان تورهای تابستان 95 تورهای ماه رمضان 95 تور پاتایا ، لحظه آخری ، ارزان تور کوالالامپور تور کوالالامپور از مشهد تور کوش آداسی ، لحظه آخری ، ارزان تور کیش ، آفرهای ارزان ، لحظه آخری تور کیش از مشهد ، آفرهای ارزان ، لحظه آخری تور گرجستان ، لحظه آخری ، ارزان جاذبه های گردشگری جاذبه های گردشگری تایلند جاذبه های گردشگری تفلیس جاذبه های گردشگری دبی جاذبه های گردشگری گرجستان دبی هتل هتل های 5 ستاره آنتالیا هتل های آذربایجان هتل های آنتالیا هتل های باکو هتل های تایلند هتل های تفلیس هتل های دبی هتل های گرجستان چین کوالالامپور گرجستان

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به تور ایران است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است