جستجوی پیشرفته

ویزای رمانی ، راهنمای اخذ ویزای این کشور

ویزای رمانی ، راهنمای اخذ ویزای این کشور

ویزای رمانی ، راهنمای اخذ ویزای این کشور

شاید تا کنون برای شما هم پیش آمده باشد که قصد سفر به کشور رومانی را نیز داشته باشد ، اما اگر قصد سفر به این کشور را دارید باید ابتدا ویزای این کشور را نیز اخذ کنید ، برای اخذ ویزای رمانی ابتدا باید به سفارت رومانی در تهران نیز مراجعه کنید .

رومانی یکی از کشورهای جنوب شرقی اروپا است و به دلیل تاریخ قرون وسطایی خود مملو از قلعه‌ها، جاذبه‌ها و گروهی از دیدنی‌ترین مکان‌های تاریخی دنیا است. البته در کنار این میراث تاریخی و فرهنگی، مردم خونگرم و مهمان‌نواز و طبیعت زیبا و چشم‌نواز را نیز باید به ویژگی‌های جذاب رومانی اضافه کرد. با وجود این ویژگی‌های منحصربه‌فرد تعداد گردشگران این کشور نسبت به بسیاری از کشورهای اروپایی کمتر است؛ بنابراین، در صورت سفر به رومانی از خیل عظیم گردشگران خبری نبوده و گردشگران سفری آرام را تجربه خواهند کرد.

رومانی عضو اتحادیه اروپا است و با داشتن ویزای شنگن می‌توان وارد خاک این کشور شد. ولی در صورتی نداشتن ویزای شینگن، گردشگران خارجی باید پیش از سفر به این کشور از طریق سفارت و کنسولگری‌های این کشور برای دریافت ویزا اقدام کنند.

انواع ویزای رومانی

ویزای نوع A (ویزای ترانزیت فرودگاهی): این نوع از ویزا تنها برای حضور در منطقه بین‌المللی فرودگاه آن کشور بوده تا شما بتوانید از طریق فرودگاه آن کشور به کشور مقصدتان بروید.
ویزای نوع B (ویزای ترانزیت): به مدت ۵ روز کاری اعتبار دارد و امکان دسترسی به خاک رومانی را فراهم می‌آورد تا بتوانید کارهای مربوط به ترانزیت را انجام دهید.
ویزای نوع C (ویزای اقامت کوتاه مدت): این ویزا امکان ورود و اقامت کوتاه مدت اتباع خارجی در خاک رومانی به مدت ۹۰ روز در یک دوره حداکثر ۶ ماهه از تاریخ ورود را فراهم می‌کند. ویزای کوتاه مدت کشور رومانی برای اهدافی مانند ماموریت رسمی دولتی، گردشگری، کسب و کار، دیدار خصوصی، حمل و نقل، شرکت در فعالیت های ورزشی، و همچنین، رویدادهای فرهنگی، علمی یا دانشگاهی دارای کاربرد است. نکته قابل توجه اینکه ویزای اقامت کوتاه مدت قابل تمدید نیست.
ویزای نوع D (ویزای اقامت بلند مدت): ویزای بلند مدت به منظور اقامت فرد حداکثر در یک دوره ۹۰ روزه می باشد. اما اگر فرد بخواهد بیش از این مدت تعیین شده در کشور رومانی بماند باید به طور رسمی به دفتر مهاجرتی رومانی که بخشی از وزارت مدیریت امور داخلی رومانی است درخواست خود را ارائه دهد.
ویزای تحصیلی: دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه‌های رومانی دارند، باید درخواست خود را به دولت این کشور ارائه کنند.

مدارک لازم برای صدور ویزا

تکمیل فرم تقاضا
اصل گذرنامه دارای اعتبار با حداقل دو برگه خالی جهت درج ویزا
دو قطعه عکس ۴*۳ (جدید، رنگی، تمام رخ، با زمینه روشن)
تعیین هدف سفر، مدت اقامت و زمان بازگشت با ارائه اسناد قانونی، مانند:

۱)‌ کارت بین‌المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها

۲) کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت برای صاحبان شرکت‌های خصوصی (مدیر عامل، عضو هیات مدیره و…)

۳) کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی برای کارمندان بخش دولتی

۴) گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه تامین اجتماعی (حداقل یک سال قبل از سفر) برای کارمندان بخش خصوصی

۵) کپی از جواز کسب/ کارت بازرگانی برای کسبه، کارت بین‌المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها

۶) کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت برای صاحبان شرکت‌های خصوصی (مدیر عامل، عضو هیات مدیره و…)

۷) کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی برای کارمندان بخش دولتی

۸) گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه تامین اجتماعی (حداقل یک سال قبل از سفر) برای کارمندان بخش خصوصی

۹) کپی از جواز کسب / کارت بازرگانی برای کسبه

۱۰) بلیط هواپیما و برگه رزرو هتل

وجه مبلغ ضمانت معادل ۵۰۰ یورو (به ازای هر نفر) است.
پرینت از حساب بانکی به نام شخص و ممهور به مهر و امضاء شعبه و با مانده حداقل ۱۰ میلیون تومان
بیمه مسافرتی به ارزش ۳۰,۰۰۰ یورو

نکته: تمامی مدارک باید به انگیسی ترجمه شود.

هزینه صدور ویزا

هزینه صدور ویزاهای ترانزیت فرودگاهی، ترانزیت و کوتاه مدت ۶۰ یورو و هزینه ویزای بلند مدت ۱۲۰ یورو است.

ویزای الکترونیک

به منظور کاهش اتلاف زمان و هزینه وزارت امور خارجه رومانی پرتالی را جهت ثبت‌نام و صدور ویزای آنلاین راه‌اندازی کرده است.

سفارت رومانی در ایران

نشانی: تهران، خیابان بهارستان، خیابان فخرآباد (شهید مشکی)، پلاک ۸۹

تلفن: ۷۷۵۳۴۶۵۸ (۰۲۱)

تلفن بخش کنسولی: ۷۷۵۳۹۰۴۱

نمابر: ۷۷۵۳۵۲۹۱

پست الکترونیک: teheran@mae.ro

وب‌سایت: www.mae.ro

ویزای رمانی ، راهنمای اخذ ویزای این کشور ، ویزای رمانی ، راهنمای اخذ ویزای این کشور ، ویزای رمانی ، راهنمای اخذ ویزای این کشور ، ویزای رمانی ، راهنمای اخذ ویزای این کشور

.::: تورهای داخلی :::.

.::: ابر برچسب ها :::.

اخبار گردشگری ایتالیا بانکوک باکو تایلند ترکیه تفلیس تور تور آذربایجان ، لحظه آخری ، ارزان تور آنتالیا ، لحظه آخری ، ارزان تور ارزان کیش ، لحظه آخری تور ارزان کیش از مشهد ، آفرهای ارزان ، لحظه آخری تور ارمنستان ، لحظه آخری ، ارزان تور استانبول ، آفرهای ارزان ، لحظه آخری تور امارات تور ایران تور ایروان تور بانکوک ، لحظه آخری ، ارزان تور باکو ، آفرهای ارزان ، لحظه آخری تور تایلند ، لحظه آخری ، ارزان تور ترکیه تور تفلیس ، لحظه آخری ، ارزان تور داخلی ، لحظه آخری ، ارزان تور دبی ، لحظه آخری ، ارزان تور قشم تور قشم ، لحظه آخری ، ارزان تور لحظه آخری ، آفرهای مسافرتی لحظه آخری و ارزان تور مارماریس ، لحظه آخری ، ارزان تور مالزی ،آفرهای ارزان ، لحظه آخری تور مالزی از مشهد ، لحظه آخری ، ارزان تور مشهد ، لحظه آخری ، ارزان تور نوروز 96 ، لحظه آخری ، ارزان تور نوروز 97 ، لحظه آخری ، ارزان تورهای تابستان 95 تور پاتایا ، لحظه آخری ، ارزان تور کوالالامپور تور کوالالامپور از مشهد تور کوش آداسی ، لحظه آخری ، ارزان تور کیش ، آفرهای ارزان ، لحظه آخری تور کیش از مشهد ، آفرهای ارزان ، لحظه آخری تور گرجستان ، لحظه آخری ، ارزان جاذبه های گردشگری جاذبه های گردشگری تایلند جاذبه های گردشگری تفلیس جاذبه های گردشگری دبی جاذبه های گردشگری گرجستان دبی هتل هتل های 5 ستاره آنتالیا هتل های آذربایجان هتل های آنتالیا هتل های باکو هتل های تایلند هتل های تفلیس هتل های دبی هتل های گرجستان پاتایا پوکت چین گرجستان

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به تور ایران است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است