۷ جاذبه گردشگری بکر در مازندران و گیلان / تصاویر
۷ جاذبه گردشگری بکر در مازندران و گیلان
۷ جاذبه گردشگری بکر در مازندران و گیلان / تصاویر
عموما ایرانی ها برای یک گشت و گذار دل انگیز و روح نواز، مخصوصا در فصل بهار و تابستان، تصمیم دارند که به شهرهای شمالی در استان گیلان و مازندران سفر کنند. البته این دو استان جاهای دیدنی زیادی دارد که شاید هر سال توریست ها به طور تکراری از آن جا دیدن می کنند اما این دو استان پتانسیل های بیشتری دارند تا بتوانند شما را با طبیعت زیبا آشنا کنند. امروز به طور اشتراکی به این دو استان پرداخته ایم. با گردشگرها همراه باشید.
جنگل پاسند
همه کسانی که این جنگل را دیده اند، اولین بار به خاصیت مه آلود بودنش اشاره می کنند که حقیقتا جلوه ای ویژه به آن داده است. این جنگل در مازندران واقع شده است و درست در منطقه ی بهشهر واقع شده است. وقتی که به این مکان رسیدید باید از سمت راست اتوبان، سه کیلومتر طی کنید تا به فرعی ورودی به روستای پاسند برسید. خوشبختانه دست خرابکاران طبیعت هنوز به این مکان نرسیده و شما با دیدن آن واقعا لذت خواهید برد.
ییلاق اولسبلنگاه ماسال
شاید برای بار اول باشد که نام ییلاق اولسبلنگاه ماسال را می شنوید. این مکان زیبا در استان گیلان واقع شده است. وقتی که به فاصله ۲۵ کیلومتری از ماسال قرار بگیرید می توانید ارتفاعات حاوی این مرتع ها را مشاهده کنید و لذت ببرید. کوه های تالش در بردارنده ی این فرصت گردشگری و تفریحی هستند.
منظره ی این ییلاق خیلی زیباست و به میزان ۱۴۸۹ متر از سطح دریا فاصله دارد. خانه هایی در این مراتع دیده می شود که از جنس چوب هستند و خانه های دائمی نیستند بلکه مردم این استان، برای ییلاق و گذران اوقات استراحت به این خانه های چوبی شان پناه می آورند. برای اینکه بتوانید چند روز و شب در این مراتع دلچسب حضور داشته باشید می توانید از مهمانپذیرها و هتل های مقیم در این منطقه استفاده کنید.
منطقه ییلاقی دشت النزه
برای دیدن این منطقه ی زیبا نیز باید به گیلان بروید و در همان منطقه ی ماسال، به شاندرمن بروید.
ییلاق شاندر من بسیار شهرت دارد چرا که دشتی پهناور و زیبا است که در کنار امام زاده ابراهیم النزه، فرصت خوبی برای زیارت و سیاحت را فراهم آورده است. برای رفتن به امام زاده باید فقط ۵ دقیقه پیاده روی کنید. درخت افرای ۲۰۰ ساله ی این محل شهرت دارد که در کنار امام زاده روییده و زندگی کرده است.
مردمان معتقد با آویزان کردن نخ های رنگی اعلام نیاز و حاجت می کنند و از خدای امام زاده علیه السلام طلب گشایش می کنند. پوشش گیاهی این منطقه شامل درختان ولیک سرخ و سیاه، گلابی وحشی، گردو، آلوچه وحشی دیده می شود. در ادامه ی این دشت یک آبشار به نام واشیار قرار دارد که البته با پای پیاده نمی توان به راحتی به آن جا رسید.
تالاب کیاکلایه
برای دیدار از این تالاب باید به گیلان و منطقه لنگرود سفر کنید. در این مکان می توانید تنوع حیات های جانوری و گیاهی را مشاهده کنید. مناظر حاصل از رشد گیاهان در نزدیکی تالاب مثال زدنی است. متاسفانه این تالاب توسط مسئولین مورد کم لطفی قرار گرفته که پیش بینی می شود طی چند سال آینده اثری از آن نباشد.
روستای صفرابسته
روستای صفرابسته در گیلان قرار دارد. برای دیدار از این روستا باید به آستانه اشرفیه رفته و از جاده کیاشهر، به سمت تمچال برای رسیدن به آن تلاش کرد. جمعیت این روستای دیدنی به زحمت به ۱۳۰۰ نفر می رسد. تاریخ نگاران قدمت این روستا را به ۱۵۰۰ سال پیش نسبت داده اند که نشان از اصالت این منطقه دارد. جاده های تونلی در این منطقه قرار دارد که درختان توسکا پدید آورنده ی آن هستند. دو فصل بهار و پاییز، فصل هایی هستند که مناظر زیبایی برای این منطقه فراهم می آورند. توریست ها در اغلب ماه های سال به این منطقه سر می زنند و محدودیتی در این باره نیست.
دریاچه بره سر
برای دیدار از این دریاچره باید به گیلان و شهرستان رودبار و به منطقه داماش بروید. این دریاچه که در اصل ویستان نامیده می شود یک دریاچه زیبا و بکر است که کمتر کسی نمونه آن را دیده است. در منطقه خورگام نیز می توانید یک استخر با همین نام ( ویستان ) مشاهده کنید که از مهم ترین جاذبه های توریستی به شمار می آید. در این استخر انواع جانوران و گیاهان دیده می شوند. بعد از بروز یک زلزله این استخر زیبا به طور طبیعی پدید آمده که آب آن از ارتفاعات تامین می شود و محیط آن موجب شده که به یک جاذبه ی گردشگری دیدنی تبدیل شود. جاهای دیدنی مازندران و گیلان قابل شمارش نیست اما این مکان ها لطف دیگری دارند.
غار آویشوی
اگر هنوز در منطقه ی شاندرمن ، در ماسال گیلان هستید، می توانید به ۴۰ کیلومتری این منطقه بروید و از غار زیبای آویشوی دیدن کنید.
غار آویشوی در منطقه آویشوی قرار دارد که به دلیل آهکی بودن بسیار زیبا و دیدنی است. تا کنون غارنوردان توانسته اند به میزان ۲ کیلومتر از این غار را مورد اکتشاف قرار دهند. می گویند عمر این غار به ۷۵ میلیون سال می رسد. برای دیدن از این غار گاهی لازم است که از میان جنگل ها و چشمه هایی عبور کنید که لذت سفرتان را دو چندان می کنند. قندیل ها و آبشار های داخلی این غار بسیار زیبا هستند. غار ها در جاذبه های گردشگری ایرانی نقش اساسی دارند و از طریق آن ها می توان به قدمت مناطق پی برد.
۷ جاذبه گردشگری بکر در مازندران و گیلان ، ۷ جاذبه گردشگری بکر در مازندران و گیلان ، ۷ جاذبه گردشگری بکر در مازندران و گیلان ، ۷ جاذبه گردشگری بکر در مازندران و گیلان